Svět orchestru : průvodce tvorbou orchestrální. 1, Klasikové a romantikové /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Očadlík, Mirko, 1904-1964 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Orbis, 1952.
Edition:Vyd. 4.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 02740cam a22006977a 4500
001 MUB01000254719
003 CZ BrMU
005 20040426000000.0
008 980317s1952 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
015 |a cnb000407846 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 78(09)  |% PEDF 
100 1 |a Očadlík, Mirko,  |d 1904-1964  |7 jk01090940  |4 aut 
245 1 0 |a Svět orchestru :  |b průvodce tvorbou orchestrální.  |n 1,  |p Klasikové a romantikové /  |c Mirko Očadlík. 
250 |a Vyd. 4. 
260 |a Praha :  |b Orbis,  |c 1952. 
300 |a 506 s. 
650 0 7 |a Orchestrální hudba - přehledy - stol. 18.-19.  |2 local 
650 0 7 |a orchestrální hudba  |7 ph123783  |2 czenas 
650 0 9 |a orchestral music  |2 eczenas 
655 7 |a průvodce  |7 fd133154  |2 czenas 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2104 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1239 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2138 
CAT |a BART  |b 02  |c 20050308  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a BART  |b 02  |c 20050308  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2234 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060922  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060922  |l MUB01  |h 0940 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2129 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091119  |l MUB01  |h 1437 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2317 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1600 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111026  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111026  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2339 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2011 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1657 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0723 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2217 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2107 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0837 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1829 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1010 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-3913  |6 98 HV  |5 3201005186  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-3913  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP