Stručný slovník českých synonym /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Mašín, Jan, 1864-1951 (Author), Bečka, Josef Václav, 1903-1992 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Mikuta, 1947
Edition:Vyd. 1.
Series:Knižnice Kruhu přátel českého jazyka ; sv. 4
Subjects:
LEADER 02955cam a22007337a 4500
001 MUB01000254331
003 CZ BrMU
005 20121102073707.0
008 000823s1947 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
015 |a cnb000669221 
040 |a BOD003  |b cze 
080 |a 808.50-31(03)  |% PEDF 
100 1 |a Mašín, Jan,  |d 1864-1951  |7 jk01080578  |4 aut 
245 1 0 |a Stručný slovník českých synonym /  |c J. Mašín - J.V. Bečka 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Mikuta,  |c 1947 
300 |a 143 s. 
490 1 |a Knižnice Kruhu přátel českého jazyka ;  |v sv. 4 
650 0 7 |a synonyma  |7 ph139210  |2 czenas 
650 0 7 |a čeština  |7 ph135292  |2 czenas 
650 0 9 |a synonyms  |2 eczenas 
650 0 9 |a Czech language  |2 eczenas 
655 7 |a výkladové slovníky  |7 fd133855  |2 czenas 
700 1 |a Bečka, Josef Václav,  |d 1903-1992  |7 jk01011286  |4 aut 
830 0 |a Knižnice Kruhu přátel českého jazyka ;  |v sv. 4 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1239 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2138 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2234 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2129 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080602  |l MUB01  |h 1610 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20090129  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2317 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1600 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0844 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0154 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110719  |l MUB01  |h 1530 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2339 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20121102  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2010 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1657 
CAT |c 20140401  |l MUB01  |h 1332 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0722 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2216 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 EETNO  |b evrop. etnologie  |3 4-22  |5 257EE00870  |8 20160330  |f 78  |f Mimo UK  |r 20160330  |s revize 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 812MAŠÍ  |6 812MAŠÍ  |5 3201R30362  |4 revize2007  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 20090129 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 2. podlaží  |d 812MAŠÍ  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j K2P 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c evrop. etnologie  |d 4-22  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j EETNO