Staropražské romance : čtení o tom, jak se žilo před sto lety /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kovářík, Vladimír, 1913-1982 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Albatros, 1973.
Edition:2. vyd.
Subjects:
LEADER 02453nam a22006497a 4500
001 MUB01000253839
003 CZ BrMU
005 20170213090643.0
008 020429s1973 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
015 |a cnb000441157 
040 |a BOD003  |b cze 
080 |a 908.437.1 Praha  |% PEDF 
080 |a 943.71 Praha  |% PEDF 
080 |a (437.311)  |2 MRF 
100 1 |a Kovářík, Vladimír,  |d 1913-1982  |7 jk01062511  |4 aut 
245 1 0 |a Staropražské romance :  |b čtení o tom, jak se žilo před sto lety /  |c Vladimír Kovářík. 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Praha :  |b Albatros,  |c 1973. 
300 |a 317 s. :  |b il. 
650 0 7 |a Praha - dějiny  |2 local 
651 7 |a Praha (Česko)  |7 ge118011  |2 czenas 
651 9 |a Prague (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1239 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2234 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2129 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070606  |l MUB01  |h 1334 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091119  |l MUB01  |h 1436 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2317 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1600 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20100804  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1539 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2339 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2009 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1443 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1645 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0722 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20170213  |l MUB01  |h 0906 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2216 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-6044  |6 73/2369  |5 3201R44203  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-6044  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP