Správnou stopou /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Rogl, Vladimír, 1936- (Author), Smolík, Ctirad (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Olympia, 1969
Edition:1. vyd.
Series:Maratón
Subjects:
LEADER 02711cam a22007337a 4500
001 MUB01000253661
003 CZ BrMU
005 20201002175156.0
008 980417s1969 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
015 |a cnb000424451 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 796.1/.2  |% PEDF 
080 |a 796.5  |% PEDF 
100 1 |a Rogl, Vladimír,  |d 1936-  |7 jk01102569  |4 aut 
245 1 0 |a Správnou stopou /  |c Vladimír Rogl, Ctirad Smolík ; úvodní povídku napsal Jaroslav Foglar 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Olympia,  |c 1969 
300 |a 205 s. 
490 1 |a Maratón 
650 0 7 |a Táboření - hry  |2 local 
650 0 7 |a hry v přírodě  |7 ph120866  |2 czenas 
650 0 7 |a táboření  |7 ph126826  |2 czenas 
650 0 9 |a outdoor games  |2 eczenas 
650 0 9 |a camping  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Foglar, Jaroslav,  |d 1907-1999  |7 jk01031485  |4 oth 
700 1 |a Smolík, Ctirad  |7 xx0198855  |4 aut 
830 0 |a Maratón 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1239 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2234 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2129 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091119  |l MUB01  |h 1435 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2317 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1559 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0844 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0154 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110427  |l MUB01  |h 1329 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110427  |l MUB01  |h 1330 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1539 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2339 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2009 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1656 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20140521  |l MUB01  |h 2025 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0721 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2216 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20201002  |l MUB01  |h 1751 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-575  |6 69/1192  |5 3201R07208  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-575  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j KDEP