Sexuální výchova : průvodce citovým a tělesným dozráváním /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Walker, Richard, 1951- (Author), Fenwick, Elizabeth, 1935- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Cesty, 1996.
Edition:České vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02826cam a22007697a 4500
001 MUB01000251865
003 CZ BrMU
005 20110322085017.0
008 970325s1996 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
015 |a cnb002341815 
020 |a 80-7181-022-3 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 37.03  |% PEDF 
080 |a 176  |% PEDF 
080 |a 372.861.38  |% PEDF 
080 |a 613.88(07)  |% PEDF 
080 |a 618(07)  |% PEDF 
100 1 |a Walker, Richard,  |d 1951-  |7 xx0007559  |4 aut 
245 1 0 |a Sexuální výchova :  |b průvodce citovým a tělesným dozráváním /  |c Elizabeth Fenwicková, Richard Walker. 
250 |a České vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Cesty,  |c 1996. 
300 |a 94 s. :  |b il. 
650 0 7 |a gynekologie  |7 ph120631  |2 czenas 
650 0 7 |a láska  |7 ph117230  |2 czenas 
650 0 7 |a sexualita  |7 ph116134  |2 czenas 
650 0 7 |a sexuální výchova  |7 ph117263  |2 czenas 
650 0 9 |a gynecology  |2 eczenas 
650 0 9 |a love  |2 eczenas 
650 0 9 |a sex education  |2 eczenas 
650 0 9 |a sexuality  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice základních škol  |7 fd133773  |2 czenas 
700 1 |a Fenwick, Elizabeth,  |d 1935-  |7 xx0007560  |4 aut 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2234 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080306  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0758 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091119  |l MUB01  |h 1432 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2315 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1558 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20110322  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2338 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2006 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1655 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2120 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1512 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0719 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0836 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1009 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 U302.02ZŠ  |5 3201020501  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00002001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d U302.02ZŠ  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4  |j K1P