Psychologické podmínky k tvořivé výtvarné práci žáků ZDŠ /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chobola, Ladislav, 1913-1986 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : UJEP Brno, 1971
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02827cam a22007337a 4500
001 MUB01000249352
003 CZ BrMU
005 20120924145857.0
008 990125s1971 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
015 |a cnb000435001 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 372.874  |% PEDF 
100 1 |a Chobola, Ladislav,  |d 1913-1986  |7 jk01050267  |4 aut 
245 1 0 |a Psychologické podmínky k tvořivé výtvarné práci žáků ZDŠ /  |c Ladislav Chobola 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Brno :  |b UJEP Brno,  |c 1971 
300 |a 29 s., [5] l. obr. příloh 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a kreativita  |7 ph121937  |2 czenas 
650 0 7 |a psychologie  |7 ph115948  |2 czenas 
650 0 7 |a výtvarná výchova  |7 ph127464  |2 czenas 
650 0 9 |a art education  |2 eczenas 
650 0 9 |a creative ability  |2 eczenas 
650 0 9 |a psychology  |2 eczenas 
655 7 |a vysokoškolská skripta  |7 fd190824  |2 czenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra estetické výchovy  |4 pbl 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2233 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080701  |l MUB01  |h 1104 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0925 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2312 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1555 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2337 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20120924  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2001 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1653 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150219  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150421  |l MUB01  |h 0852 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1511 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0716 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2213 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0835 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1009 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 III-240  |6 71/2347  |5 3201R10669  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d III-240  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KDEP