Přirozená regulace početí /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jonáš, Eugen, 1928- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Hradec Králové : Svítání, 1995.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02406cam a22006617a 4500
001 MUB01000249084
003 CZ BrMU
005 19991117000000.0
008 970207s1995 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
015 |a cnb000093235 
020 |a 80-900238-7-8 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 618  |% PEDF 
100 1 |a Jonáš, Eugen,  |d 1928-  |7 jx20051207003  |4 aut 
245 1 0 |a Přirozená regulace početí /  |c Eugen Jonáš. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Hradec Králové :  |b Svítání,  |c 1995. 
300 |a 53 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a antikoncepce  |7 ph118503  |2 czenas 
650 0 7 |a gynekologie  |7 ph120631  |2 czenas 
650 0 9 |a contraception  |2 eczenas 
650 0 9 |a gynecology  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2233 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2312 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1555 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0839 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1535 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2337 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20121030  |l MUB01  |h 1706 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2000 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1653 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2114 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0716 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2213 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0835 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1008 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-4528  |6 95/0077  |5 3201R18456  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-4528  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP