Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Připravujeme pohoštění /
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Připravujeme pohoštění /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Dufek, Oldřich
(Autor)
,
Dufková, Milena
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Avicenum, zdravotnické nakladatelství,
1986.
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
kuchařské knihy
výživa člověka
cookbooks
human nutrition
návody
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
222 s., [24] s. obr. příl.
Podobné jednotky
Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole /
Autor: Kosek, Oldřich
Vydáno: (1987)
Drůbež a drůbeží pochoutky /
Autor: Sedláčková, Hana, 1925-2020
Vydáno: (1986)
3 x 99 specialit sovětské kuchyně /
Vydáno: (1981)
Pražský labužník : nejzajímavější recepty české restaurace "Goldene Stadt" dušana Hubáčka v Mnichově /
Autor: Morava, Jiří, 1932-2012
Vydáno: (1991)
Z lesa i ze zahrady od jara do zimy /
Autor: Lánská, Dagmar
Vydáno: (1987)
×
Načítá se...