Přijímací zkoušky z matematiky na střední školy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Bušek, Ivan (Author), Müllerová, Jana (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Fortuna, 1992.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02285cam a22006137a 4500
001 MUB01000248875
003 CZ BrMU
005 20080709112041.0
008 970207s1992 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
015 |a cnb000066744 
020 |a 80-85298-63-5 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 51(07)  |% PEDF 
080 |a 372.851  |% PEDF 
100 1 |a Bušek, Ivan  |7 xx0015306  |4 aut 
245 1 0 |a Přijímací zkoušky z matematiky na střední školy /  |c Ivan Bušek, Jana Müllerová. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Fortuna,  |c 1992. 
300 |a 95 s. 
650 0 7 |a matematika  |7 ph117231  |2 czenas 
650 0 9 |a mathematics  |2 eczenas 
700 1 |a Müllerová, Jana  |7 jx20040607014  |4 aut 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2233 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080709  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2312 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1554 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2337 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121023  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121023  |l MUB01  |h 1336 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2000 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2114 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0716 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20160511  |l MUB01  |h 1050 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2212 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 A-U501SŠ  |6 93/1174  |5 3201R10369  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 20071126  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d A-U501SŠ  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KDEP