Personální činnosti vedoucího : výběr, adaptace, hodnocení a příprava pracovníků /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pavelka, Karel (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1971.
Edition:Vyd. 1.
Series:Racionalizace práce vedoucího
Subjects:
LEADER 02365nam a22006257a 4500
001 MUB01000245294
003 CZ BrMU
005 20140812110243.0
008 990513s1971 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
040 |a BOD003  |b cze 
080 |a 65.013  |% PEDF 
080 |a 159.95  |% PEDF 
100 1 |a Pavelka, Karel  |7 jk01092049  |4 aut 
245 1 0 |a Personální činnosti vedoucího :  |b výběr, adaptace, hodnocení a příprava pracovníků /  |c Karel Pavelka. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1971. 
300 |a 146 s. 
490 1 |a Racionalizace práce vedoucího 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a personální management  |7 ph115721  |2 czenas 
650 0 9 |a personnel management  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
830 0 |a Racionalizace práce vedoucího 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0816 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2136 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2233 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0756 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0918 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2309 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1551 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100601  |l MUB01  |h 1402 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2147 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0151 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1532 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2335 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1953 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20140812  |l MUB01  |h 1102 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1509 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0711 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-2788  |6 71/0648  |5 3201R13167  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-2788  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KDEP