Památné bitvy českých dějin /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kratochvíl, Miloš Václav, 1904-1988 (Author)
Other Authors: Aleš, Mikoláš, 1852-1913 (Illustrator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Albatros, 1987.
Edition:2. vyd. v Albatrosu.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 02409cam a2200601uu 4500
001 MUB01000244803
003 CZ BrMU
005 20001107000000.0
008 890105s1987 xr ||||| |||||||||||cze|
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
015 |a cnb000042659 
040 |a ABA001  |b cze  |d BOD003 
100 1 |a Kratochvíl, Miloš Václav,  |d 1904-1988  |7 jk01062997  |4 aut 
245 1 0 |a Památné bitvy českých dějin /  |c Miloš V. Kratochvíl ; [pro ilustrace použity detaily kreseb Mikoláše Alše]. 
250 |a 2. vyd. v Albatrosu. 
260 |a Praha :  |b Albatros,  |c 1987. 
300 |a 221 s. :  |b il. 
650 0 7 |a literatura pro děti a mládež  |7 ph138316  |2 czenas 
650 0 9 |a children's and juvenile literature  |2 eczenas 
700 1 |a Aleš, Mikoláš,  |d 1852-1913  |7 jk01010178  |4 ill 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0816 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2136 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2233 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20071214  |l MUB01  |h 1345 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080421  |l MUB01  |h 1523 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20090212  |l MUB01  |h 1102 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20091002  |l MUB01  |h 1042 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0918 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2309 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1551 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2335 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1952 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1650 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0710 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2209 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2107 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0834 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1827 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-M-KRAT  |6 88/1890  |5 3201R33787  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-M-KRAT  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KSUT