Noční start /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Braunburg, Rudolf, 1924-1996 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1987.
Edition:Vyd. 1.
Series:Omnia
Subjects:
LEADER 01933cam a2200553uu 4500
001 MUB01000242906
003 CZ BrMU
005 20140126212411.0
008 880307s1987 xr ||||| |||||||||||cze|
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
015 |a cnb000035338 
040 |a ABA001  |b cze  |d BOD003 
100 1 |a Braunburg, Rudolf,  |d 1924-1996  |7 xx0018345  |4 aut 
245 1 0 |a Noční start /  |c Rudolf Braunburg. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1987. 
300 |a 332 s. 
490 1 |a Omnia 
655 4 |a beletrie 
830 0 |a Omnia 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0816 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2135 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2127 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20090212  |l MUB01  |h 1102 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0915 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2308 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1549 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0833 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2146 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0150 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1530 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2334 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1948 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20140126  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20140126  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0708 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2208 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-BRAU  |6 87/2270  |5 3201R42150  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-BRAU  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KSUT