Noční hudba /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Andrews, V. C. 1923-1986 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Ikar, 1999.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 01891cam a2200529uu 4500
001 MUB01000242900
003 CZ BrMU
005 20110105124211.0
008 990831s1999 xr ||||| |||||||||||cze|
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
015 |a cnb000701560 
020 |a 80-7202-496-5 
040 |a ABA001  |b cze  |d BOD003 
100 1 |a Andrews, V. C.  |q (Virginia C.),  |d 1923-1986  |7 jn19990000186  |4 aut 
245 1 0 |a Noční hudba /  |c Virginia Andrewsová. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Ikar,  |c 1999. 
300 |a 263 s. 
655 4 |a beletrie 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0816 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2135 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2127 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20090212  |l MUB01  |h 1102 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0915 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2308 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1549 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110105  |l MUB01  |h 1242 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1530 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2334 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1948 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2109 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0708 
CAT |a SVERAKOVAX  |b 02  |c 20160930  |l MUB01  |h 1301 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2208 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-ANDR  |5 3201034175  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00002003 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-ANDR  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j KSUT