Německo a Češi : dějiny jednoho sousedství uprostřed Evropy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Seibt, Ferdinand, 1927-2003 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 1996.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Related Items:Translation of: Deutschland und die Tschechen
LEADER 03015cam a22007697a 4500
001 MUB01000242433
003 CZ BrMU
005 20090316105702.0
008 970211s1996 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
015 |a cnb000185223 
020 |a 80-200-0577-3 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
041 1 |a cze 
080 |a 32(437.1/.3)  |% PEDF 
080 |a 940  |% PEDF 
080 |a 943.71/.72  |% PEDF 
100 1 |a Seibt, Ferdinand,  |d 1927-2003  |7 jn19990007420  |4 aut 
245 1 0 |a Německo a Češi :  |b dějiny jednoho sousedství uprostřed Evropy /  |c Ferdinand Seibt. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 1996. 
300 |a 464 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a Češi a Němci  |7 ph135237  |2 czenas 
650 0 9 |a Czechs and Germans  |2 eczenas 
651 7 |a Československo  |7 ge131689  |x dějiny  |y do r. 1948  |2 czenas 
651 7 |a Německo  |7 ge135889  |x dějiny  |y do r. 1948  |2 czenas 
651 9 |a Czechoslovakia  |x history  |y to 1948  |2 eczenas 
651 9 |a Germany  |x history  |y to 1948  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
765 0 |t Deutschland und die Tschechen 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0816 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2135 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2232 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0607 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090316  |l MUB01  |h 1057 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0914 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2308 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1549 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120118  |l MUB01  |h 1217 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120119  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2334 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1947 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1649 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2109 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1443 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1644 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0707 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2208 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 941SEIB  |5 3201000712  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-3622  |6 HIST  |5 3201000474  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 2. podlaží  |d 941SEIB  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 6  |j K2P