Naši. Kniha pátá, Adamova svatba, Část druhá /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Holeček, Josef, 1853-1929 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : F. Topič, 1922.
Series:Holeček, Josef. Sebraná díla. 1910 ; sv. 10.
Subjects:
LEADER 01945nam a22005057a 4500
001 MUB01000241991
003 CZ BrMU
005 20040318000000.0
008 040318s1922 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
040 |a BOD003  |b cze 
100 1 |a Holeček, Josef,  |d 1853-1929  |7 jk01041699  |4 aut 
245 1 0 |a Naši.  |n Kniha pátá,  |p Adamova svatba,  |p Část druhá /  |c od Josefa Holečka. 
260 |a Praha :  |b F. Topič,  |c 1922. 
300 |a 404 s. 
490 1 |a Sebrané spisy Josefa Holečka ;  |v sv. 10 
655 4 |a beletrie 
800 1 |a Holeček, Josef.  |t Sebraná díla.  |f 1910 ;  |v sv. 10. 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0816 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2135 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0754 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080513  |l MUB01  |h 0631 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20080514  |l MUB01  |h 1436 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20080514  |l MUB01  |h 1436 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0913 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2307 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1548 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0832 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1530 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2334 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1946 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0706 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-HOLE  |6 68/1815  |5 3201R46498  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-HOLE  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KSUT