Marxismus 20. století /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Garaudy, Roger, 1913-2012 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1968.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 02435cam a22006497a 4500
001 MUB01000238930
003 CZ BrMU
005 19990512000000.0
008 990505s1968 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
015 |a cnb000140247 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 141.82  |% PEDF 
100 1 |a Garaudy, Roger,  |d 1913-2012  |7 mzk2002148204  |4 aut 
245 1 0 |a Marxismus 20. století /  |c Roger Garaudy. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1968. 
300 |a 181 s. 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
650 0 7 |a marxismus  |7 ph122650  |2 czenas 
650 0 9 |a Marxism  |2 eczenas 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2135 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2232 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070516  |l MUB01  |h 0934 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0751 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091116  |l MUB01  |h 0944 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2304 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1546 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110601  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110601  |l MUB01  |h 0901 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1528 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2332 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20120618  |l MUB01  |h 2354 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1939 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1647 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0702 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2205 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2107 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0833 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1825 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-2650  |6 68/2277  |5 3201R12799  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-2650  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KDEP