Malevil /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Merle, Robert, 1908-2004 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1992.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02322cam a22005777a 4500
001 MUB01000238670
003 CZ BrMU
005 20180308132410.0
008 970207s1992 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
015 |a cnb000068700 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 821.133.1  |x Francouzská literatura, francouzsky psaná  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Merle, Robert,  |d 1908-2004  |7 jn20000604000  |4 aut 
245 1 0 |a Malevil /  |c Robert Merle. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1992. 
300 |a 474 s. 
655 4 |a beletrie 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2135 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20050221  |l MUB01  |h 0911 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20050221  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0751 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091116  |l MUB01  |h 0943 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2304 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1545 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100803  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100803  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1527 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2332 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1939 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0701 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20180308  |l MUB01  |h 1324 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2205 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 840-MERL1-7  |9 29229  |6 92-7296  |5 257R006692  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-MERL  |6 92/1332  |5 3201R06935  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-MERL  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4  |j KSUT 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 840-MERL1-7  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j VYBER