Malá encyklopedie hudby /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Smolka, Jaroslav, 1933-2011 (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Supraphon, 1983
Edition:1. vyd.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 04567cam a22009137a 4500
001 MUB01000238608
003 CZ BrMU
005 20200710093954.0
008 980112s1983 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
015 |a cnb000008222 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD001  |d BOD010  |d BOD114  |d BOD018 
072 7 |a 78  |x Hudba  |2 Konspekt  |9 9 
072 7 |a 030  |x Všeobecná příručková díla  |2 Konspekt  |9 12 
080 |a 78  |2 MRF 
080 |a (031)  |2 MRF 
245 0 0 |a Malá encyklopedie hudby /  |c zpracoval kolektiv autorů ; vědecký redaktor Jaroslav Smolka 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Supraphon,  |c 1983 
300 |a 736 s., [48] s. obr. příl. :  |b il. 
650 0 7 |a hudba  |7 ph114719  |2 czenas 
650 0 9 |a music  |2 eczenas 
655 7 |a encyklopedie  |7 fd132201  |2 czenas 
655 9 |a encyclopedias  |2 eczenas 
700 1 |a Smolka, Jaroslav,  |d 1933-2011  |7 jk01120133  |4 edt 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1652 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1652 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2135 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2220 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20070419  |l MUB01  |h 0848 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20080221  |l MUB01  |h 1205 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091116  |l MUB01  |h 0943 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2304 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1545 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100527  |l MUB01  |h 2133 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20110825  |l MUB01  |h 0149 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1626 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2332 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120516  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1938 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1647 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20140217  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20150603  |l MUB01  |h 1122 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20151221  |l MUB01  |h 1610 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0701 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2205 
CAT |a VESELA  |b 02  |c 20200710  |l MUB01  |h 0939 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2107 
920 |a 000288639 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
M54 |a 78 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 78-MALÁ3-1  |9 1-7065  |6 84-1050  |5 257R003237  |4 *  |8 20030728  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 EETNO  |b evrop. etnologie  |3 4-238  |5 2570705079  |8 20070418  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s kupKat3300 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 Lex-2-5  |6 84-3362  |5 257R099122  |8 20070417  |f 70  |f Prezenční  |r 20070417  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FI  |a Fakulta informatiky  |3 B1282  |5 4200518947  |8 20200710  |f 74  |f Měsíční  |r 20200710 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 710.01MALÁ  |6 84/0144  |5 3201R05799  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 20080716  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-5237  |6 hv 84/1971  |5 3201R50767  |8 20080304  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20080304  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-10785  |5 3201R50738  |8 20080221  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-10785a  |5 3201R50749  |8 20080225  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1  |b Sklad 1  |3 R-2181  |5 3129056682  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 78-MALÁ3-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j VYBER 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c evrop. etnologie  |d 4-238  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j EETNO 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d Lex-2-5  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j HUVED 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-5237  |e available  |t K dispozici  |f 4  |g 2  |h N  |i 4  |j KDEP 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1  |d R-2181  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1 
AVA |a INF50  |b FI  |d B1282  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0