Logika a logické systémy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Štěpán, Jan, 1948- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Olomouc : Votobia, 1992.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 03040cam a22006857a 4500
001 MUB01000238233
003 CZ BrMU
005 20121025134030.0
008 970207s1992 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
015 |a cnb000105976 
020 |a 80-85619-29-6 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 16  |% PEDF 
100 1 |a Štěpán, Jan,  |d 1948-  |7 jn20000402906  |4 aut 
245 1 0 |a Logika a logické systémy /  |c Jan Štěpán. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Olomouc :  |b Votobia,  |c 1992. 
300 |a 165 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a logika  |7 ph122436  |2 czenas 
650 0 9 |a logic  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2135 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080212  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0751 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091116  |l MUB01  |h 0943 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2304 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1545 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2332 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121025  |l MUB01  |h 1336 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121025  |l MUB01  |h 1340 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121025  |l MUB01  |h 1343 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1938 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1647 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2105 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20150902  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0701 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2205 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 106ŠTĚP  |6 95/0279  |5 3201R17071  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 20050801  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 106ŠTĚP  |6 95/0280  |5 3201R17070  |4 odpis 2/2017  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |p VY  |p Vyřazeno  |r 20050801  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 106ŠTĚP  |6 95/0281  |5 3201R17072  |4 odpis 2/2017  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |p VY  |p Vyřazeno  |r 20050801  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 106ŠTĚP  |6 95/0283  |5 3201R01900  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 106ŠTĚP  |6 fil 95/278  |5 3201R51582  |8 20090316  |f 74  |f Měsíční  |r 20090316  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 106ŠTĚP  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 3  |j K1P