Le Corbusier /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Huse, Norbert, 1941- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Olomouc : Votobia, 1995.
Series:Malé monografie
Subjects:
LEADER 02615cam a22007097a 4500
001 MUB01000237253
003 CZ BrMU
005 20070219111747.0
008 980714s1995 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
015 |a cnb000108138 
020 |a 80-85885-73-5 
040 |a BOD003  |b cze 
080 |a 72-05 Le Corbusier  |2 MRF 
080 |a 929 Le Corbusier  |2 MRF 
100 1 |a Huse, Norbert,  |d 1941-  |7 kup19950000041564  |4 aut 
245 1 3 |a Le Corbusier /  |c Norbert Huse. 
260 |a Olomouc :  |b Votobia,  |c 1995. 
300 |a 136 s., [24] s. obr. příloh. 
490 1 |a Malé monografie 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
600 0 7 |a Le Corbusier,  |d 1887-1965  |7 jn19981001733  |2 czenas 
650 0 7 |a architektura  |7 ph118586  |2 czenas 
650 0 9 |a architecture  |2 eczenas 
655 7 |a biografie  |7 fd131909  |2 czenas 
830 0 |a Malé monografie 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2220 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20061204  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20070219  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2126 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |a CONV-DUPL  |b 02  |c 20080527  |l MUB01  |h 2131 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091116  |l MUB01  |h 0941 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2303 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1544 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0827 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2144 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0149 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20111030  |l MUB01  |h 1841 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2331 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1935 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2104 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0659 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2204 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0833 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1825 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1004 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-9935  |6 vv  |5 3201006666  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00001998  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-9935  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j KDEP