Kniha o dospívání pro rodiče a děti : návod, jak toto období přežít /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Smith, Tony, 1934- (Author), Fenwick, Elizabeth, 1935- (Author)
Other Authors: Kindersley, Barnabas (Photographer)
Format: Book
Language:Czech
Published: Bratislava : INA, 1994.
Edition:1. české vyd.
Subjects:
LEADER 02719cam a22007097a 4500
001 MUB01000235980
003 CZ BrMU
005 20110322084941.0
008 961108s1994 xo ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
020 |a 80-85680-52-1 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 159.922.8  |2 MRF 
080 |a 173.5/.7  |2 MRF 
100 1 |a Smith, Tony,  |d 1934-  |7 mzk2005299156  |4 aut 
245 1 0 |a Kniha o dospívání pro rodiče a děti :  |b návod, jak toto období přežít /  |c Elizabeth Fenwicková a Tony Smith ; fotografie Barnabas Kindersley. 
250 |a 1. české vyd. 
260 |a Bratislava :  |b INA,  |c 1994. 
300 |a 286 s. :  |b il. 
650 0 7 |a adolescence  |7 ph395771  |2 czenas 
650 0 7 |a dospívání  |7 ph117183  |2 czenas 
650 0 7 |a rodiče a děti  |7 ph116053  |2 czenas 
650 0 9 |a adolescence  |2 eczenas 
650 0 9 |a maturation  |2 eczenas 
650 0 9 |a parents and children  |2 eczenas 
700 1 |a Kindersley, Barnabas  |7 xx0044219  |4 pht 
700 1 |a Fenwick, Elizabeth,  |d 1935-  |7 xx0007560  |4 aut 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050114  |l MUB01  |h 1521 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20050228  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0749 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1057 
CAT |c 20091116  |l MUB01  |h 0938 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2302 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1542 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20110322  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2331 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1932 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1646 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20140213  |l MUB01  |h 1442 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2103 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1506 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0657 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0832 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1825 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-7156  |6 96/2150  |5 3201R00106  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-7156  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP