Josef Dobrovský /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Machovec, Milan, 1925-2003 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svobodné slovo, 1964
Edition:1. vyd.
Series:Odkazy pokrokových osobností naší minulosti (Svobodné slovo)
Subjects:
LEADER 03304cam a22007697a 4500
001 MUB01000234994
003 CZ BrMU
005 20150624095353.0
008 991213s1964 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
015 |a cnb000136069 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD114  |d BOD001 
072 7 |a 80  |x Filologie  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a (092)  |2 MRF 
080 |a 929 Dobrovský, J.  |% PEDF 
100 1 |a Machovec, Milan,  |d 1925-2003  |7 jk01073057  |4 aut 
245 1 0 |a Josef Dobrovský /  |c Milan Machovec 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Svobodné slovo,  |c 1964 
300 |a 247 s., [24] s. obr. příl. 
490 1 |a Odkazy pokrokových osobností naší minulosti 
500 |a Podnázev z tiráže: studie s ukázkami z díla 
504 |a Obsahuje bibliografii 
600 1 7 |a Dobrovský, Josef,  |d 1753-1829  |7 jk01022466  |2 czenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 7 |a biografie  |7 fd131909  |2 czenas 
830 0 |a Odkazy pokrokových osobností naší minulosti (Svobodné slovo) 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20080310  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0749 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091116  |l MUB01  |h 0936 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2301 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1541 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100713  |l MUB01  |h 1429 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100713  |l MUB01  |h 1451 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1524 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2330 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20121101  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130123  |l MUB01  |h 1718 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130225  |l MUB01  |h 2254 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1930 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20130913  |l MUB01  |h 1029 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0656 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2203 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
M54 |a 80sla 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 79388  |6 64-8592  |5 257R109339  |4 *  |8 20110202  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20110202  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 18-I-187  |6 64-8719  |5 257R184424  |8 20120514  |f 74  |f Měsíční  |r 20120514  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-4910  |6 historie 64/3581  |5 3201R19595  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-4910  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4  |j KDEP 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 79388  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j SKLAD 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d 18-I-187  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j FFUHV