Jak sbírat vědomosti /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Toman, Jiří, 1913-1988 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Orbis, 1961
Edition:1. vyd.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 03295cam a22007817a 4500
001 MUB01000234389
003 CZ BrMU
005 20150513101949.0
008 031211s1961 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-05 
015 |a cnb000603707 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 00  |x Věda. Všeobecnosti. Základy vědy a kultury. Vědecká práce  |2 Konspekt  |9 12 
080 |a 001.102  |2 MRF 
080 |a 026/027  |2 MRF 
080 |a 00  |2 MRF 
100 1 |a Toman, Jiří,  |d 1913-1988  |7 jk01132603  |4 aut 
245 1 0 |a Jak sbírat vědomosti /  |c Jiří Toman 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Orbis,  |c 1961 
300 |a 232 s. 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
650 0 7 |a informace  |7 ph121095  |2 czenas 
650 0 7 |a knihovny  |7 ph114926  |2 czenas 
650 0 9 |a information  |2 eczenas 
650 0 9 |a libraries  |2 eczenas 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2231 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0749 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20091030  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0417 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2329 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2300 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1541 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0623 
CAT |c 20100105  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2330 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1653 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1929 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130312  |l MUB01  |h 1605 
CAT |a MALIKOVA  |b 02  |c 20150513  |l MUB01  |h 1019 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0655 
CAT |c 20161101  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2203 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2106 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0832 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1825 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-23923  |6 63/1571  |5 3147R47577  |4 DPČ: 63/42, DISP.: SOC  |7 DISP.: SOC  |8 20150513  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-24370  |9 UKP-00142-01  |6 61/3322  |5 3147019125  |8 20050902  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20050902  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-1608  |6 mat 62/7  |5 3201R48797  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-23923  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-1608  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 9  |j KDEP