Freud /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Appignanesi, Richard, 1940- (Author)
Other Authors: Zarate, Oscar, 1942- (Illustrator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Portál, 2004.
Edition:Vyd. 1.
Series:Seznamte se--
Subjects:
LEADER 02914nam a22007937a 4500
001 MUB01000230793
003 CZ BrMU
005 20150727112921.0
008 040506s2004 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
015 |a cnb001307515 
020 |a 80-7178-850-3 
040 |a BOD003  |b cze 
080 |a 159.9-05  |% PEDF 
080 |a 929 Freud, Sigmund  |% PEDF 
100 1 |a Appignanesi, Richard,  |d 1940-  |7 skuk0000041  |4 aut 
245 1 0 |a Freud /  |c Richard Appignanesi, Oscar Zarate 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Portál,  |c 2004. 
300 |a 180 s. :  |b il. 
490 1 |a Seznamte se-- 
600 1 7 |a Freud, Sigmund,  |d 1856-1939  |7 jk01031841  |2 czenas 
650 0 7 |a psychoanalýza  |7 ph117255  |2 czenas 
650 0 9 |a psychoanalysis  |2 eczenas 
655 7 |a biografie  |7 fd131909  |2 czenas 
700 1 |a Zarate, Oscar,  |d 1942-  |7 xx0001381  |4 ill 
830 0 |a Seznamte se-- 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1234 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2133 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2230 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2220 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20060206  |l MUB01  |h 0740 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2125 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0747 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091116  |l MUB01  |h 0927 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2257 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1538 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100531  |l MUB01  |h 1154 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2141 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0147 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20110614  |l MUB01  |h 1340 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2328 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1920 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1643 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20140924  |l MUB01  |h 1731 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1213 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2057 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20150727  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0649 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2201 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0831 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1824 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1002 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-16 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-7888  |5 3201036318  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00002004  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-7888  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP