Ekonomická encyklopedie. 2, O-Ž /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Roubal, Květoslav, 1925- (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1972.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02379cam a22006377a 4500
001 MUB01000228962
003 CZ BrMU
005 20200630091425.0
008 970624s1972 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 33  |x Ekonomie  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 33  |2 MRF 
245 0 0 |a Ekonomická encyklopedie.  |n 2,  |p O-Ž /  |c [závěrečná recenze: Květoslav Roubal]. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1972. 
300 |a 693 s. 
650 0 7 |a ekonomie  |7 ph114430  |2 czenas 
650 0 9 |a economics  |2 eczenas 
655 7 |a encyklopedie  |7 fd132201  |2 czenas 
655 9 |a encyclopedias  |2 eczenas 
700 1 |a Roubal, Květoslav,  |d 1925-  |7 jk01102828  |4 edt 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1652 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1652 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1234 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2133 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2230 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2219 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2125 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0746 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1034 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1044 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2256 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1536 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2328 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1916 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1641 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20140908  |l MUB01  |h 2052 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0647 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20200630  |l MUB01  |h 0914 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0831 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1001 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 430.01EKON  |6 73/1163  |5 3201R02273  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 430.01EKON  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j K1P