Dvanáct pohádek /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mahen, Jiří, 1882-1939 (Author)
Other Authors: Trnka, Jiří, 1912-1969 (Illustrator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Albatros, 1969.
Edition:1. vyd.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 02498nam a22006497a 4500
001 MUB01000228626
003 CZ BrMU
005 20000823000000.0
008 000823s1969 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
015 |a cnb000450761 
040 |a BOD003  |b cze 
100 1 |a Mahen, Jiří,  |d 1882-1939  |7 jk01072867  |4 aut 
245 1 0 |a Dvanáct pohádek /  |c Jiří Mahen ; s obrázky Jiřího Trnky. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Albatros,  |c 1969. 
300 |a 114 s. :  |b il. 
650 0 7 |a literatura pro děti a mládež  |7 ph138316  |2 czenas 
650 0 9 |a children's and juvenile literature  |2 eczenas 
700 1 |a Trnka, Jiří,  |d 1912-1969  |7 jk01140140  |4 ill 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1234 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2133 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2230 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2219 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20070329  |l MUB01  |h 1043 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2125 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080421  |l MUB01  |h 1523 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1034 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1044 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2256 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1536 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100520  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2327 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20121031  |l MUB01  |h 1015 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1915 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1641 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0646 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2200 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2106 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0831 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1823 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-M-MAHE  |6 69/2628  |5 3201R09769  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-M-MAHE  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 6  |j KSUT