Charles de Gaulle /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Taraba, Luboš, 1958- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Horizont, 1990.
Edition:Vyd. 1.
Series:Medailony
Subjects:
LEADER 02521nam a22006977a 4500
001 MUB01000223604
003 CZ BrMU
005 20150413101639.0
008 991111s1990 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
015 |a cnb000056611 
020 |a 80-7012-039-8 
040 |a BOD003  |b cze 
080 |a 929 Gaulle, Ch., de  |% PEDF 
100 1 |a Taraba, Luboš,  |d 1958-  |7 jn99240001172  |4 aut 
245 1 0 |a Charles de Gaulle /  |c Luboš Taraba. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Horizont,  |c 1990. 
300 |a 130 s. :  |b il. 
490 1 |a Medailony 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
600 1 7 |a Gaulle, Charles de,  |d 1890-1970  |7 jn19990002580  |2 czenas 
655 7 |a biografie  |7 fd131909  |2 czenas 
655 9 |a biography  |2 eczenas 
830 0 |a Medailony 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2132 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2229 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2219 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0742 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 0923 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1032 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1041 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2251 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1530 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0813 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2139 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0145 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1516 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2324 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1902 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 0942 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2051 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20150413  |l MUB01  |h 1016 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150819  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0639 
CAT |c 20171207  |l MUB01  |h 1415 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2157 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-4762  |6 historie 90/2743  |5 3201R18937  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-4762  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP