Antikoncepční kuchařka, aneb, Cesty k sexuálnímu zdraví /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Uzel, Radim, 1940- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 1999.
Edition:Vyd. 1.
Series:Strom života ; sv. 5
Subjects:
LEADER 03323cam a22009017a 4500
001 MUB01000221242
003 CZ BrMU
005 20200508074753.0
008 991019s1999 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
015 |a cnb000733669 
020 |a 80-7169-767-2 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 613.888.15  |2 MRF 
080 |a 618.1  |2 MRF 
080 |a 613.88  |2 MRF 
080 |a 316.474  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Uzel, Radim,  |d 1940-  |7 jk01140932  |4 aut 
245 1 0 |a Antikoncepční kuchařka, aneb, Cesty k sexuálnímu zdraví /  |c Radim Uzel 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 1999. 
300 |a 137 s. 
490 1 |a Strom života ;  |v sv. 5 
650 0 7 |a antikoncepce  |7 ph118503  |2 czenas 
650 0 7 |a gynekologie  |7 ph120631  |2 czenas 
650 0 7 |a láska  |7 ph117230  |2 czenas 
650 0 7 |a sexualita  |7 ph116134  |2 czenas 
650 0 9 |a contraception  |2 eczenas 
650 0 9 |a gynecology  |2 eczenas 
650 0 9 |a love  |2 eczenas 
650 0 9 |a sexuality  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
830 0 |a Strom života ;  |v sv. 5 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1232 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2132 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2229 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2219 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2123 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0740 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 0922 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1030 
CAT |c 20091113  |l MUB01  |h 1040 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2249 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1528 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2138 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0144 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110111  |l MUB01  |h 1637 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2323 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1856 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1636 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2049 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20150518  |l MUB01  |h 1501 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1500 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0635 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2156 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20200508  |l MUB01  |h 0747 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0829 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1822 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0958 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 610.02UZEL  |5 3201014964  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00001999  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-4333  |6 bio  |5 3201014963  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00001999  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 610.02UZEL  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 5  |j K1P