WordPerfect : příručka pro uživatele /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tichavský, Petr, 1964- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 1991.
Edition:1. vyd.
Series:Nestůjte za dveřmi
Subjects:
LEADER 03718cam a22008777a 4500
001 MUB01000215018
003 CZ BrMU
005 20160225092429.0
008 930330s1991 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-12 
015 |a cnb000070867 
020 |a 80-85424-06-1 
040 |a BOD022  |b cze  |d BOD022  |d BOD035 
072 7 |a 007  |x Teorie systémů. Automatické systémy. Informační systémy. Kybernetika  |2 Konspekt  |9 23 
080 |a 007+004  |2 MRF 
080 |a 004.42  |2 MRF 
080 |a 004.4  |2 MRF 
080 |a 007  |2 MRF 
100 1 |a Tichavský, Petr,  |d 1964-  |7 xx0052826  |4 aut 
245 1 0 |a WordPerfect :  |b příručka pro uživatele /  |c Jaromír Tichavský. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 1991. 
300 |a 216 s. :  |b příl. 
490 1 |a Nestůjte za dveřmi 
650 0 7 |a Ekonomická informatika ///- 330.47  |2 local 
650 0 7 |a informatika  |7 ph137095  |2 czenas 
650 0 7 |a programování  |7 ph115891  |2 czenas 
650 0 7 |a software  |7 ph125823  |2 czenas 
650 0 7 |a Microsoft Word (software)  |7 ph135713  |2 czenas 
650 0 9 |a informatics  |2 eczenas 
650 0 9 |a programming  |2 eczenas 
650 0 9 |a software  |2 eczenas 
650 0 9 |a Microsoft Word  |2 eczenas 
830 0 |a Nestůjte za dveřmi 
CAT |a CONV-ESF  |b 02  |c 20040827  |l MUB01  |h 1719 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0813 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1231 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2228 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2218 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060905  |l MUB01  |h 0919 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2123 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0630 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20091014  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0416 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2326 
CAT |c 20091112  |l MUB01  |h 1035 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2247 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1525 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0621 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0808 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2137 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0143 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2322 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1651 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1850 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1634 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2047 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1459 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0630 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20160225  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20180810  |l MUB01  |h 0003 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2155 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 SKL-E  |b sklad  |3 INF-93  |9 S-2925  |5 4200402594  |4 revize 2011  |8 20040829  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 SKL-E  |b sklad  |3 INF-93  |9 S-2926  |5 4200402595  |4 revize 2011  |8 20040829  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 SKL-E  |b sklad  |3 INF-93  |9 S-2927  |5 4200402596  |4 revize 2011  |8 20040829  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-11987  |9 ORGAN-215018-01  |5 3145087725  |4 DPČ: 92/32 ORGAN, DISP.: UCHEM  |7 DISP.: UCHEM  |8 20070117  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c sklad  |d INF-93  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 0  |j SKL-E 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-11987  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD