Word 2000 : podrobný průvodce pokročilého uživatele /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Pecinovský, Josef, 1946- (Author), Pecinovský, Rudolf, 1954- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2001.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02908cam a22007217a 4500
001 MUB01000215014
003 CZ BrMU
005 20160225093333.0
008 010809s2001 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-12 
015 |a cnb001002809 
020 |a 80-247-9021-1 
040 |a BOD022  |b cze  |d BOD022 
100 1 |a Pecinovský, Josef,  |d 1946-  |7 jn99240000859  |4 aut 
245 1 0 |a Word 2000 :  |b podrobný průvodce pokročilého uživatele /  |c Jesef Pecinovský, Rudolf Pecinovský. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2001. 
300 |a 271 s. 
500 |a Obsahuje rejstřík. 
650 0 7 |a Ekonomická informatika ///- 330.47  |2 local 
650 0 7 |a počítačové programy  |7 ph124516  |2 czenas 
650 0 7 |a textové editory  |7 ph139315  |2 czenas 
650 0 7 |a Microsoft Word (software)  |7 ph135713  |2 czenas 
650 0 9 |a computer programs  |2 eczenas 
650 0 9 |a text editors  |2 eczenas 
650 0 9 |a Microsoft Word  |2 eczenas 
700 1 |a Pecinovský, Rudolf,  |d 1954-  |7 xx0017259  |4 aut 
CAT |a CONV-ESF  |b 02  |c 20040827  |l MUB01  |h 1719 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0813 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1231 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2228 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2218 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060714  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060905  |l MUB01  |h 0919 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2123 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0630 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |a CONV-DUPL  |b 02  |c 20080527  |l MUB01  |h 2131 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091112  |l MUB01  |h 1035 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2247 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1525 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0808 
CAT |a KOZOVAX  |b 02  |c 20100817  |l MUB01  |h 1337 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100908  |l MUB01  |h 1322 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100908  |l MUB01  |h 1341 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2322 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1850 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1634 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2047 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0630 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20160225  |l MUB01  |h 0933 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20180810  |l MUB01  |h 0003 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2155 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 SKL-E  |b sklad  |3 INF-387  |9 S-3495  |5 4200424316  |4 revize 2011  |8 20040829  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 SKL-E  |b sklad  |3 INF-387  |9 S-3496  |5 4200424317  |4 revize 2011  |8 20040829  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c sklad  |d INF-387  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 1  |j SKL-E