Přenosné počítače : laptopy, notebooky, palmtopy, handheldy, penbooky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hyan, Jaroslav, 1927-2013 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 1993
Series:Nestůjte za dveřmi
Subjects:
LEADER 02755cam a22007337a 4500
001 MUB01000210235
003 CZ BrMU
005 20160810171055.0
008 940919s1993 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-12 
015 |a cnb000074185 
020 |a 80-85623-04-8 
040 |a BOD022  |b cze 
100 1 |a Hyan, Jaroslav,  |d 1927-2013  |7 jn20001005494  |4 aut 
245 1 0 |a Přenosné počítače :  |b laptopy, notebooky, palmtopy, handheldy, penbooky /  |c Jaroslav Tomáš Hyan 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 1993 
300 |a 309 s. :  |b il., tab. 
490 1 |a Nestůjte za dveřmi 
500 |a Obsahuje rejstřík 
650 0 7 |a Ekonomická informatika ///- 330.47  |2 local 
650 0 7 |a hardware  |7 ph114652  |2 czenas 
650 0 7 |a informační technologie  |7 ph121106  |2 czenas 
650 0 7 |a informatika  |7 ph137095  |2 czenas 
650 0 7 |a počítače  |7 ph115859  |2 czenas 
650 0 7 |a operační systémy  |7 ph115593  |2 czenas 
650 0 9 |a computer hardware  |2 eczenas 
650 0 9 |a information technology  |2 eczenas 
650 0 9 |a informatics  |2 eczenas 
650 0 9 |a computers  |2 eczenas 
650 0 9 |a operating systems  |2 eczenas 
830 0 |a Nestůjte za dveřmi 
CAT |a CONV-ESF  |b 02  |c 20040827  |l MUB01  |h 1718 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0813 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1230 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2130 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2227 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2218 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060809  |l MUB01  |h 0943 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2122 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0627 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091112  |l MUB01  |h 1022 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2241 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1520 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0804 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2135 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0142 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2320 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1840 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1630 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2041 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1454 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0619 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20160810  |l MUB01  |h 1710 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20170704  |l MUB01  |h 0017 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2154 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 NULAK  |b sklad 045  |3 INF-151  |5 4200405096  |8 20040829  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c sklad 045  |d INF-151  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j NULAK