Prostor a moc : městská zkušenost v 19. století /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vacková, Barbora, 1979- (Dissertant)
Other Authors: Marada, Radim, 1961- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2004.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Cover Image
LEADER 08024ctm a22019577a 4500
001 MUB01000196742
003 CZ BrMU
005 20040702090011.0
008 040702s2004 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 316.7  |% FSS 
080 |a 314  |% FSS 
100 1 |a Vacková, Barbora,  |d 1979-  |7 xx0120692  |4 dis 
245 1 0 |a Prostor a moc :  |b městská zkušenost v 19. století /  |h [rukopis] /  |c Barbora Vacková. 
260 |c 2004. 
300 |a 65 l., 14 l. příl. 
500 |a Vedoucí práce: Radim Marada. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita v Brně, Fakulta sociálních studií, 2004. 
650 0 7 |a Město - sociologie  |2 local 
650 0 7 |a Město - urbanizace  |2 local 
650 0 7 |a Město  |2 local 
650 0 7 |a sociologie města  |7 ph125754  |2 czenas 
650 0 7 |a urbanizace  |7 ph126946  |2 czenas 
650 0 9 |a urbanization  |2 eczenas 
650 0 9 |a urban sociology  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Marada, Radim,  |d 1961-  |7 ola2003206213  |% UČO 2654  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra sociologie  |7 kn20110128009  |4 dgg 
856 4 1 |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU  |u https://is.muni.cz/auth/th/22034/fss_m/  |% s89122 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20040702  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1228 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2120 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1427 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1418 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0618 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0601 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0604 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0913 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091031  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2227 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100526  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110823  |l MUB01  |h 1229 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2313 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130605  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20130731  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130904  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131218  |l MUB01  |h 1552 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1620 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140129  |l MUB01  |h 1336 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140129  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150730  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150730  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150730  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150730  |l MUB01  |h 0807 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1423 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0551 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 1053 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 1057 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 1110 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160413  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160714  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160714  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160714  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160714  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160714  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170215  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170215  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170215  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170215  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170215  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0721 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170222  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170222  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170222  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180215  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1306 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1323 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1401 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1408 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1411 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1415 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1419 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1423 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1432 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1439 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1443 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1459 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1503 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1605 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1608 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180524  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180524  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180524  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180605  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180605  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180605  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180605  |l MUB01  |h 1553 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0823 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1816 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0951 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 04/97 DIP  |5 4240730757  |8 20040702  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170719  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 04/97 DIP  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS