Vývoj brněnské ODS v letech 1991-2001

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Kolman, Jiří (*ap), Mareš, Miroslav, 1974 duben 8.- (Author)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno, 2002.
Subjects:
ODS
Cover Image
LEADER 08002ctm a22019457a 4500
001 MUB01000194137
003 CZ BrMU
005 20130131093341.0
008 030214s2002 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 329  |% FSS 
100 1 |a Kolman, Jiří  |7 mzk2006363690  |4 *ap 
245 1 0 |a Vývoj brněnské ODS v letech 1991-2001  |h [rukopis] /  |c Jiří Kolman. 
260 |a Brno,  |c 2002. 
300 |a 23 l. 
500 |a Klauzurní práce--Masarykova univerzita. Fakulta sociálních studií. Katedra politologie, 2002. 
500 |a Vedoucí práce: Miroslav Mareš. 
650 0 7 |a ODS - Občanská demokratická strana  |2 local 
650 0 7 |a ODS  |2 local 
650 0 7 |a Politické strany - Česká republika  |2 local 
650 0 7 |a Politické strany - ODS  |2 local 
650 0 7 |a politické strany  |7 ph115790  |2 czenas 
650 0 9 |a political parties  |2 eczenas 
655 7 |a klauzurní práce  |7 fd119019  |2 czenas 
700 1 |a Mareš, Miroslav,  |d 1974 duben 8.-  |7 mzk2002102762  |% UČO 922  |4 aut 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra politologie  |7 kn20111116008  |4 dgg 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1821 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20040701  |l MUB01  |h 1450 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20040701  |l MUB01  |h 1450 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1228 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2224 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2120 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0617 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20091031  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2225 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1503 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100510  |l MUB01  |h 0920 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1512 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110823  |l MUB01  |h 1312 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2312 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120412  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120710  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20130131  |l MUB01  |h 0933 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130205  |l MUB01  |h 1146 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1808 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130605  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131023  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131218  |l MUB01  |h 1559 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140120  |l MUB01  |h 1414 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1619 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20150209  |l MUB01  |h 1353 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20150502  |l MUB01  |h 0233 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0720 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0727 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0548 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1451 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1454 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1505 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1508 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1510 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160218  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160218  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0909 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0912 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1031 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1051 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1132 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1200 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1226 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1230 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1241 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160901  |l MUB01  |h 1426 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0928 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0936 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1022 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1029 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180313  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180313  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0808 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1059 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0822 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1815 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0950 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 03/26 KLA  |5 4240725016  |8 20040610  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170712  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 03/26 KLA  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKFSS