Ungarn : vom roten Stern zur Stephanskrone /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dalos, György, 1943- (Author)
Format: Book
Language:German
Published: Frankfurt am Main : Suhrkamp, 1997
Series:Edition Suhrkamp ; 2017
Subjects:
LEADER 02426nam a22006497a 4500
001 MUB01000193032
003 CZ BrMU
005 20160919082451.0
008 030807s1997 gw ||||| |||||||||||ger d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
020 |a 3-518-12017-4 
040 |a BOD031  |b cze 
080 |a 943.9  |% FSS 
100 1 |a Dalos, György,  |d 1943-  |7 jn19990001605  |4 aut 
245 1 0 |a Ungarn :  |b vom roten Stern zur Stephanskrone /  |c György Dalos 
260 |a Frankfurt am Main :  |b Suhrkamp,  |c 1997 
300 |a 251 s. 
490 1 |a Edition Suhrkamp ;  |v 2017 
651 7 |a Maďarsko  |7 ge129985  |x dějiny  |2 czenas 
651 7 |a Maďarsko  |7 ge129985  |2 czenas 
651 9 |a Hungary  |x history  |2 eczenas 
651 9 |a Hungary  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
830 0 |a Edition Suhrkamp ;  |v 2017 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1820 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2224 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2119 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0616 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090428  |l MUB01  |h 0853 
CAT |c 20091031  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2224 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1502 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20100907  |l MUB01  |h 1302 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2127 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0138 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2312 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2023 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1439 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1635 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0546 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20160919  |l MUB01  |h 0824 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-10129  |9 P2-484  |5 4240726961  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170726  |r 00000001  |s grant 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-10129  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS