Teologie 20. století : antologie /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Kuschel, Karl-Josef, 1948- (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Vyšehrad, 1995.
Edition:Vyd. 1.
Series:Studium (Vyšehrad) ; sv. 3.
Subjects:
LEADER 02823cam a22007577a 4500
001 MUB01000192071
003 CZ BrMU
005 20220722101421.0
008 960109s1995 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
015 |a cnb000099873 
020 |a 80-7021-074-5 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD031 
072 7 |a 27-1/-2  |x Křesťanská teologie. Dogmatická teologie  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a 2-1  |2 MRF 
080 |a 27-1  |2 MRF 
080 |a (082.21)  |2 MRF 
245 0 0 |a Teologie 20. století :  |b antologie /  |c uspořádal Karl-Josef Kuschel. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Vyšehrad,  |c 1995. 
300 |a 462 s. 
490 1 |a Studium / [Česká křesťanská akademie] ;  |v sv. 3 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a teologie  |7 ph116425  |2 czenas 
650 0 7 |a křesťanská teologie  |7 ph115064  |2 czenas 
650 0 9 |a Christian theology  |2 eczenas 
650 0 9 |a theology  |2 eczenas 
655 7 |a výbory  |7 fd133853  |2 czenas 
655 9 |a selected works  |2 eczenas 
700 1 |a Kuschel, Karl-Josef,  |d 1948-  |7 jn19990004758  |4 edt 
830 0 |a Studium (Vyšehrad) ;  |v sv. 3. 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1820 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2224 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060922  |l MUB01  |h 1340 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060922  |l MUB01  |h 1343 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2119 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1006 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091031  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2224 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1500 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20110601  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2311 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1618 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2022 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0545 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0822 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1815 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a RIHOVA  |b 02  |c 20220722  |l MUB01  |h 1014 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-20981  |9 C1-171  |5 4240712124  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170906  |r 00000001  |s kup 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-20981  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 12  |j SKFSS