Sociologie v kostce /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sekot, Aleš, 1947- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Paido, 2002
Subjects:
LEADER 07690cam a22012977a 4500
001 MUB01000190006
003 CZ BrMU
005 20170524075928.0
008 021115s2002 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
015 |a cnb001191021 
020 |a 80-7315-021-2 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD001  |d BOD003  |d BOD010  |d BOD032  |d BOD114  |d BOD004 
072 7 |a 316  |x Sociologie  |2 Konspekt  |9 18 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
080 |a 316  |2 MRF 
080 |a 316.3  |2 MRF 
080 |a 316.72/.75  |2 MRF 
080 |a 364.614  |2 MRF 
100 1 |a Sekot, Aleš,  |d 1947-  |7 xx0002596  |% UČO 24446  |4 aut 
245 1 0 |a Sociologie v kostce /  |c Aleš Sekot 
260 |a Brno :  |b Paido,  |c 2002 
300 |a 142 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a kultura a společnost  |7 ph122010  |2 czenas 
650 0 7 |a sociální nerovnost  |7 ph125796  |2 czenas 
650 0 7 |a sociální struktura  |7 ph125815  |2 czenas 
650 0 7 |a sociologie  |7 ph116198  |2 czenas 
650 0 9 |a culture and society  |2 eczenas 
650 0 9 |a social inequality  |2 eczenas 
650 0 9 |a social structure  |2 eczenas 
650 0 9 |a sociology  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2224 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20060215  |l MUB01  |h 1335 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2119 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0614 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080410  |l MUB01  |h 1338 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091031  |l MUB01  |h 1111 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1459 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100901  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20110121  |l MUB01  |h 1341 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20110121  |l MUB01  |h 1344 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1620 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2311 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1315 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1958 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1759 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130311  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130703  |l MUB01  |h 0835 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1617 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2019 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1438 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0542 
CAT |a JIRASKOVA  |b 02  |c 20160429  |l MUB01  |h 1445 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160516  |l MUB01  |h 1409 
CAT |a MISKECHOVA  |b 02  |c 20170524  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1815 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0948 
920 |a 000146511 
920 |a 000252942 
920 |a 000308271 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-31 
M54 |a 316 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 316-SEKO1-3  |5 2571101030  |4 *  |8 20110118  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s nahrada 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-28661  |9 E2-234  |5 4240723937  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170912  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-32833  |9 E2-234  |5 4240723938  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170804  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 316-SEKO  |5 4303015235  |8 20131206  |f 74  |f Měsíční  |g 2013-2486  |r 20131230  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 316-SEKO  |5 4303015236  |8 20131206  |f 74  |f Měsíční  |g 2013-2486  |r 20131230  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 316-SEKO  |5 4303015237  |8 20131206  |f 74  |f Měsíční  |g 2013-2486  |r 20131230  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 316-SEKO  |5 4303015238  |8 20131206  |f 74  |f Měsíční  |g 2013-2486  |r 20131230  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 316-SEKO  |5 4303015239  |8 20131206  |f 74  |f Měsíční  |g 2013-2486  |r 20131230  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 316-SEKO  |5 4303015240  |8 20131206  |f 74  |f Měsíční  |g 2013-2486  |r 20131230  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 316-SEKO  |5 4303015241  |8 20131206  |f 74  |f Měsíční  |g 2013-2486  |r 20131230  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 316-SEKO  |9 VV-146511-01  |5 4303000595  |8 20040507  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 316-SEKO  |9 VV-146511-02  |5 4303000596  |8 20040507  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 316-SEKO  |9 VV-146511-04  |5 4303000598  |8 20040507  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 316-SEKO  |9 VV-146511-06  |5 4303006144  |8 20050715  |f 74  |f Měsíční  |r 20050715 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 CES  |b centrum pro evropská studia  |5 3201031297  |8 20040903  |f 78  |f Mimo UK  |r 00002003 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-5613  |5 3201030547  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00002003 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-5613a  |5 3201035979  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00002004 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-5613b  |5 3201R50695  |8 20080904  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20080102 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-5613c  |5 3201035732  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00002004 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-5613d  |5 3201030550  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00002003 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-5613e  |5 3201035734  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00002004 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-5613f  |5 3201028917  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00002002 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1  |b Sklad 1  |3 So-1243  |5 3129119619  |4 Fa č. 67/04, 67  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRVAN  |b ÚK volný výběr - A  |3 572.31-SEKO  |5 3145165382  |8 20170524  |f 74  |f Měsíční  |q 20180731  |r 00000001  |s retro 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-32833  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 37  |j SKFSS 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 316-SEKO1-3  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 5  |j VYBER 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1  |d So-1243  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-5613b  |e available  |t K dispozici  |f 8  |g 0  |h N  |i 0  |j KDEP 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 316-SEKO  |e check_holdings  |t Neznámá dostupnost  |h N  |j VV  |k 0 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr - A  |d 572.31-SEKO  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRVAN