Sociologie náboženství. I. /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vidlák, Miloš, 1922-1993 (Author)
Corporate Author: Univerzita Karlova. Fakulta sociálních věd
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Karolinum, 1991
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 03502cam a22008657a 4500
001 MUB01000189964
003 CZ BrMU
005 20141113145820.0
008 990309s1991 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
015 |a cnb000063124 
020 |a 80-7066-463-0 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 2  |x Náboženství  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a 2  |% FSS 
080 |a 316  |% FSS 
100 1 |a Vidlák, Miloš,  |d 1922-1993  |7 jo2008475989  |4 aut 
245 1 0 |a Sociologie náboženství.  |n I. /  |c Miloš Vidlák 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Karolinum,  |c 1991 
300 |a 164 s. 
650 0 7 |a Náboženství - sociologie  |2 local 
650 0 7 |a náboženství  |7 ph115485  |2 czenas 
650 0 7 |a sociologie náboženství  |7 ph135564  |2 czenas 
650 0 9 |a religion  |2 eczenas 
650 0 9 |a sociology of religion  |2 eczenas 
655 7 |a vysokoškolská skripta  |7 fd190824  |2 czenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
710 2 |a Univerzita Karlova.  |b Fakulta sociálních věd  |7 kn20010709362 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1119 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1119 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2224 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2119 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0614 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1459 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2311 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120516  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120522  |l MUB01  |h 1627 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120626  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1759 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20141113  |l MUB01  |h 1458 
CAT |c 20141113  |l MUB01  |h 2000 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2019 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1438 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0542 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20210602  |l MUB01  |h 1956 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1815 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0948 
M54 |a 291e 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
995 |a e-prezenčka 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 3-13183/1  |6 93-6503  |5 257R082045  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 65-b-70  |6 93-6501  |5 257R175558  |8 20200108  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-20207  |9 C1-330  |5 4240702502  |8 20040610  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170906  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-20207  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 9  |j SKFSS 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 3-13183/1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d 65-b-70  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j FFUHV