Sociální správa /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tomeš, Igor, 1931-2018 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Portál, 2002
Edition:Vydání první
Subjects:
LEADER 04142cam a22009017i 4500
001 MUB01000189679
003 CZ BrMU
005 20160912091350.0
008 020419s2002 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
015 |a cnb001089413 
020 |a 80-7178-560-1 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031  |d BOD001  |e rda 
072 7 |a 364  |x Sociální problémy vyžadující podporu a pomoc. Sociální zabezpečení  |2 Konspekt  |9 18 
080 |a 364  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (075)  |2 MRF 
100 1 |a Tomeš, Igor,  |d 1931-2018  |7 jk01132713  |4 aut 
245 1 0 |a Sociální správa /  |c Igor Tomeš a kolektiv 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Portál,  |c 2002 
300 |a 303 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a sociální zabezpečení  |7 ph116215  |2 czenas 
650 0 7 |a sociální zabezpečení  |7 ph116215  |z Česko  |2 czenas 
650 0 9 |a social security  |2 eczenas 
650 0 9 |a social security  |z Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
655 9 |a textbooks  |2 eczenas 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2224 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2119 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20070719  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20070719  |l MUB01  |h 1256 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0614 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0414 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2322 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0618 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100526  |l MUB01  |h 1717 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110310  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110310  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2311 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1759 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1616 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2019 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0542 
CAT |a HOLOUBKOVA  |b 02  |c 20160902  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a KREKOVA  |b 02  |c 20160912  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20161020  |l MUB01  |h 1137 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 2353 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2150 
M54 |a 36 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 36-TOME1-4  |5 2570707069  |4 *--zakázka 2143  |8 20070628  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s grant1400 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SIROV  |b Sirovátka  |3 36-TOME  |5 4240724494  |8 20040610  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s kup, grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-26152  |9 I1-446  |5 4240725102  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170911  |r 00000001  |s kup, grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-26153  |9 I1-446  |5 4240721450  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170911  |r 00000001  |s kup, grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-29156  |9 I1-446  |5 4240727626  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170912  |r 00000001  |s kup, grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-29157  |9 I1-446  |5 4240721449  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170912  |r 00000001  |s kup, grant 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-29156  |e available  |t K dispozici  |f 5  |g 1  |h N  |i 74  |j SKFSS 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 36-TOME1-4  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j VYBER