Sociální politika : teorie a mezinárodní zkušenost /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tomeš, Igor, 1931-2018 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Socioklub, 2001.
Edition:2., přeprac. vyd.
Series:Sešity pro sociální politiku
Subjects:
LEADER 03306cam a22007697a 4500
001 MUB01000189607
003 CZ BrMU
005 20090212115614.0
008 010523s2001 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
015 |a cnb000888615 
020 |a 80-86484-00-9 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
072 7 |a 36  |x Zajištění duševních a materiálních potřeb  |2 Konspekt  |9 18 
080 |a (075)  |2 MRF 
080 |a 36  |2 MRF 
100 1 |a Tomeš, Igor,  |d 1931-2018  |7 jk01132713  |4 aut 
245 1 0 |a Sociální politika :  |b teorie a mezinárodní zkušenost /  |c Igor Tomeš. 
250 |a 2., přeprac. vyd. 
260 |a Praha :  |b Socioklub,  |c 2001. 
300 |a 262 s. 
490 1 |a Sešity pro sociální politiku 
650 0 7 |a sociální politika  |7 ph116210  |2 czenas 
650 0 9 |a social policy  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
830 0 |a Sešity pro sociální politiku 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2224 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20070403  |l MUB01  |h 1504 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2119 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0614 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a SIMCIKOVA  |b 02  |c 20090212  |l MUB01  |h 1156 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0414 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2322 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0618 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0745 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2126 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0137 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110310  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2311 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1758 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1616 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2019 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0541 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20161020  |l MUB01  |h 1137 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 2353 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2150 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-26096  |9 I1-454a  |5 4240769452  |8 20140131  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170911  |r 20140131  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-26097  |9 I1-454a  |5 4240718066  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170911  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 I1-454a  |5 4240743352  |8 20070403  |f 74  |f Měsíční  |q 20170821  |r 20070403  |s náhrada 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 I1-454a  |5 4240760692  |8 20120111  |f 74  |f Měsíční  |q 20170918  |r 20120111  |s dar 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-26096  |e available  |t K dispozici  |f 4  |g 0  |h N  |i 100  |j SKFSS