Services and urbanization at the turn of the century : the diffusion of innovations /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hietala, Marjatta, 1943- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Helsinki : SHS, 1987.
Series:Societas historica Finlandiae
Subjects:
LEADER 02493cam a22006737a 4500
001 MUB01000188673
003 CZ BrMU
005 20030217000000.0
008 990825s1987 fi ||||| |||||||||||eng|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
020 |a 951-9254-88-9 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 7  |% FSS 
080 |a 316.33  |% FSS 
100 1 |a Hietala, Marjatta,  |d 1943-  |7 jn20031113004  |4 aut 
245 1 0 |a Services and urbanization at the turn of the century :  |b the diffusion of innovations /  |c Marjatta Hietala. 
260 |a Helsinki :  |b SHS,  |c 1987. 
300 |a 481 s. 
490 1 |a Societas historica Finlandiae 
650 0 7 |a Město - urbanizace  |2 local 
650 0 7 |a Město  |2 local 
650 0 7 |a sociologie města  |7 ph125754  |2 czenas 
650 0 7 |a urbanizace  |7 ph126946  |2 czenas 
650 0 9 |a urban sociology  |2 eczenas 
650 0 9 |a urbanization  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
830 0 |a Societas historica Finlandiae 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2119 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0613 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0745 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2126 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0137 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1508 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2310 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20120906  |l MUB01  |h 1314 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1757 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1616 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2018 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1438 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0540 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-11999  |9 E5-42  |5 4240706468  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170728  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-11999  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS