Rozpočtová politika v ČR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Hartoš, Petr (Dissertant), Mareš, Miroslav, 1974 duben 8.- (Author)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno, 2004
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Cover Image
LEADER 08699ntm a22021257a 4500
001 MUB01000188083
003 CZ BrMU
005 20130624140316.0
008 040303s2004 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
040 |a BOD031  |b cze 
080 |a 33  |% FSS 
080 |a 327  |% FSS 
100 1 |a Hartoš, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Rozpočtová politika v ČR  |h [rukopis] /  |c Petr Hartoš 
260 |a Brno,  |c 2004 
300 |a 106 l. :  |b příl. 
500 |a Vedoucí práce: Miroslav Mareš 
502 |a Diplomová práce--Masarykova univerzita. Fakulta sociálních studií. Katedra politologie, 2004 
650 0 7 |a ekonomie  |7 ph114430  |2 czenas 
650 0 7 |a národní hospodářství  |7 ph115503  |2 czenas 
650 0 7 |a rozpočtová politika  |7 ph381208  |2 czenas 
650 0 9 |a budgetary policy  |2 eczenas 
650 0 9 |a economics  |2 eczenas 
650 0 9 |a national economy  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |y 21. století  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |y 21st century  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Mareš, Miroslav,  |d 1974 duben 8.-  |7 mzk2002102762  |% UČO 922  |4 aut 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra politologie  |7 kn20111116008  |4 dgg 
856 4 1 |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU  |u https://is.muni.cz/auth/th/13594/fss_m/  |% s89088 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20040701  |l MUB01  |h 1450 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20040701  |l MUB01  |h 1450 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2119 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1425 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1416 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1417 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20080307  |l MUB01  |h 1155 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0613 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0601 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0604 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0913 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1457 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100510  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110823  |l MUB01  |h 1311 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2310 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120412  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120710  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130205  |l MUB01  |h 1146 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130605  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20130624  |l MUB01  |h 1403 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131023  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131218  |l MUB01  |h 1559 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140120  |l MUB01  |h 1414 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1615 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20150209  |l MUB01  |h 1353 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20150502  |l MUB01  |h 0233 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1159 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0720 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0723 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0727 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0738 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1422 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1343 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1439 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1634 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0539 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1451 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1452 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1505 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1507 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1509 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160218  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160218  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0908 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0912 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1031 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1046 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1051 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1132 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1159 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1230 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1241 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160901  |l MUB01  |h 1426 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0928 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1022 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1029 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180313  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180313  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1058 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1814 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0947 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 04/37 DIP  |5 4240728944  |8 20040610  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170719  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 04/37 DIP  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS