Proglas - revue pro politiku a kulturu soubor interview /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dufek, Pavel, 1980- (*ap)
Other Authors: Salaquardová, Jiřina, 1955- (*vp)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno : [s.n.], 2001.
Subjects:
Cover Image
LEADER 06041ctm a22014777a 4500
001 MUB01000186295
003 CZ BrMU
005 20071113093739.0
008 010228s2001 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 32  |% FSS 
080 |a 070  |% FSS 
100 1 |a Dufek, Pavel,  |d 1980-  |7 pna2010581830  |% UČO 4597  |4 *ap 
245 1 0 |a Proglas - revue pro politiku a kulturu  |h [rukopis] :  |b soubor interview /  |c Pavel Dufek ; vedoucí práce Jiřina Salaquardová. 
260 |a Brno :  |b [s.n.],  |c 2001. 
300 |a 53 s. 
500 |a Klauzurní práce--Masarykova univerzita. Fakulta sociálních studií. Katedra mediálních studií a žurnalistiky. 
650 0 7 |a média  |7 ph115395  |2 czenas 
650 0 7 |a rozhovor  |7 ph218071  |2 czenas 
650 0 7 |a žurnalistika  |7 ph117282  |2 czenas 
650 0 9 |a interview  |2 eczenas 
650 0 9 |a journalism  |2 eczenas 
650 0 9 |a media  |2 eczenas 
655 7 |a klauzurní práce  |7 fd119019  |2 czenas 
700 1 |a Salaquardová, Jiřina,  |d 1955-  |7 jk01110336  |4 *vp 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra mediálních studií a žurnalistiky  |7 kn20030909015  |4 pbl 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1226 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071113  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071113  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0612 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2219 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1455 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100727  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100727  |l MUB01  |h 1148 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110209  |l MUB01  |h 1137 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110209  |l MUB01  |h 1138 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1506 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2309 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120417  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120419  |l MUB01  |h 0713 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120419  |l MUB01  |h 0716 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120515  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120516  |l MUB01  |h 1657 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131218  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1614 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140402  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140402  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140402  |l MUB01  |h 0802 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1436 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1031 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1057 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1111 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1123 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1130 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1137 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1342 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1352 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1401 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151124  |l MUB01  |h 1420 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0537 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 0720 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1121 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1138 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1143 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 1151 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1211 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1223 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1229 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 0908 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180710  |l MUB01  |h 0624 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180710  |l MUB01  |h 0628 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180710  |l MUB01  |h 0631 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0820 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1814 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0946 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 01/38 KLA  |5 4240717588  |8 20040610  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170628  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 01/38 KLA  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKFSS