The philosophy of the social sciences /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pratt, Vernon, 1943- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: London : Methuen, 1978.
Edition:1st pub.
Subjects:
LEADER 02751cam a22007457a 4500
001 MUB01000184639
003 CZ BrMU
005 20160121111032.0
008 000713s1978 xxk||||| |||||||||||eng|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
020 |a 0-416-76370-7 
020 |a 0-416-76380-4  |q (paperback) 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 1  |% FSS 
080 |a 316  |% FSS 
100 1 |a Pratt, Vernon,  |d 1943-  |7 vse2013756493  |4 aut 
245 1 4 |a The philosophy of the social sciences /  |c Vernon Pratt. 
250 |a 1st pub. 
260 |a London :  |b Methuen,  |c 1978. 
300 |a x, 189 s. 
650 0 7 |a filozofie sociálních věd  |7 ph166545  |2 czenas 
650 0 7 |a filozofie  |7 ph114540  |2 czenas 
650 0 7 |a sociální filozofie  |7 ph125785  |2 czenas 
650 0 7 |a sociální vědy  |7 ph116214  |2 czenas 
650 0 9 |a philosophy of social sciences  |2 eczenas 
650 0 9 |a philosophy  |2 eczenas 
650 0 9 |a social philosophy  |2 eczenas 
650 0 9 |a social sciences  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1817 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1226 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0611 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080422  |l MUB01  |h 1254 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080527  |l MUB01  |h 1433 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0947 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2217 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1453 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0741 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2309 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1750 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1613 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1208 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2014 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1435 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0534 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20160121  |l MUB01  |h 1110 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0820 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1813 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0945 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-3278  |9 E1-421  |5 4240713605  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170721  |r 00000001  |s J.H. 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-3278  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS