OECD environmental outlook.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:English
Published: Paris : OECD, 2001.
Subjects:
LEADER 02295nam a22006137a 4500
001 MUB01000183770
003 CZ BrMU
005 20220401144037.0
008 011210s2001 fr ||||| |||||||||||eng|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
020 |a 92-64-18615-8 
040 |a BOD031  |b cze 
072 7 |a 502  |x Životní prostředí a jeho ochrana  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 502/504  |2 MRF 
245 0 0 |a OECD environmental outlook. 
260 |a Paris :  |b OECD,  |c 2001. 
300 |a 327 s. 
650 0 7 |a nauka o životním prostředí  |7 ph123177  |2 czenas 
650 0 9 |a environmental science  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
655 9 |a studies  |2 eczenas 
710 2 |a Organizace pro ekonomickou spolupráci a rozvoj  |7 ko20010088613  |4 pbl 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1817 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1226 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20080307  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0611 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1451 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2308 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1749 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1612 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2014 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0533 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0820 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1813 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20220401  |l MUB01  |h 1440 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-15771  |9 L2-392  |5 4240719912  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170830  |r 00000001  |s grant 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-15771  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS