O Americe a Američanech /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Steinbeck, John, 1902-1968 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Brána, 2003.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02462nam a22006737a 4500
001 MUB01000183431
003 CZ BrMU
005 20071113123035.0
008 031202s2003 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
015 |a cnb001294175 
020 |a 80-7243-197-8 
040 |a BOD031  |b cze 
080 |a 070  |% FSS 
100 1 |a Steinbeck, John,  |d 1902-1968  |7 jn19990008205  |4 aut 
245 1 0 |a O Americe a Američanech /  |c John Steinbeck. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Brána,  |c 2003. 
300 |a 208 s. 
650 0 7 |a publicistika  |7 ph124828  |2 czenas 
650 0 7 |a žurnalistika  |7 ph117282  |2 czenas 
650 0 9 |a publicistic  |2 eczenas 
650 0 9 |a journalism  |2 eczenas 
655 7 |a reportáže  |7 fd133252  |2 czenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1817 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1226 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071113  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071113  |l MUB01  |h 1230 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0611 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0945 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1450 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2308 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1748 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1612 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20140528  |l MUB01  |h 1137 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2013 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1434 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150727  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0533 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20190619  |l MUB01  |h 2044 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2149 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-20536  |9 A3-320  |5 4240729153  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170906  |r 00000001  |s kup 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-20536  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 13  |j SKFSS