Novinář Karel Poláček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bubeníček, Petr, 1973- (*ap)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno : [s.n.], 2000.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02643ctm a22006857a 4500
001 MUB01000183390
003 CZ BrMU
005 20071113103207.0
008 000204s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 070  |% FSS 
100 1 |a Bubeníček, Petr,  |d 1973-  |7 ola2003165551  |% UČO 6978  |4 *ap 
245 1 0 |a Novinář Karel Poláček  |h [rukopis] /  |c Petr Bubeníček. 
260 |a Brno :  |b [s.n.],  |c 2000. 
300 |a 34 s. 
500 |a Klauzurní práce--Fakulta sociálních studií, masarykova univerzita Brno. 
650 0 7 |a noviny  |7 ph115463  |2 czenas 
650 0 7 |a žurnalistika  |7 ph117282  |2 czenas 
650 0 9 |a newspapers  |2 eczenas 
650 0 9 |a journalism  |2 eczenas 
655 7 |a klauzurní práce  |7 fd119019  |2 czenas 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1817 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1226 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |a BART  |b 02  |c 20061005  |l MUB01  |h 1001 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071113  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071113  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0610 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0945 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1450 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0740 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1503 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2308 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1748 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1612 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140311  |l MUB01  |h 1443 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140311  |l MUB01  |h 1446 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1434 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0533 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160926  |l MUB01  |h 1125 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 00/18 KLA  |5 4240711602  |8 20040610  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170628  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 00/18 KLA  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j SKFSS