Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Lidé a jídlo /
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Lidé a jídlo /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Dvořáková-Janů, Věra, 1938-
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
ISV,
1999.
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
jídlo
sociologie jídla
food
sociology of food
studie
studies
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
182 s.
ISBN:
80-85866-41-2
Podobné jednotky
Food and culture : a reader /
Vydáno: (1997)
Jíš to, čím jsi? vztah lidí k jídlu a stravování jako výraz jejich sociálního původu /
Autor: Bystřičan, Ivo, a další
Vydáno: (2003)
Eating in theory /
Autor: Mol, Annemarie, 1958-
Vydáno: (2021)
Food : the key concepts /
Autor: Belasco, Warren James, 1947-
Vydáno: (2008)
Sociologie de l'alimentation ;
Autor: Régnier, Faustine, a další
Vydáno: (2006)
×
Načítá se...