Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Kulturgeschichte des Essens un...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Kulturgeschichte des Essens und Trinkens /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Paczensky, Gert von
(Autor)
,
Dünnebier, Anna
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Němčina
Vydáno:
München :
Orbis Verlag,
1999.
Témata:
jídla
>
dějiny
jídla
kultura
>
dějiny
kultura
culture
meals
studie
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
576 s.
ISBN:
3-572-10047-X
Podobné jednotky
Europäische Esskultur : eine Geschichte der Ernährung von der Steinzeit bis heute /
Autor: Hirschfelder, Gunther
Vydáno: (2001)
Essen und kulturelle Identität : europäische Perspektiven /
Vydáno: (1997)
Sociology on the menu : an invitation to the study of food and society /
Autor: Beardsworth, Alan, 1945-, a další
Vydáno: (1997)
Klášterní kuchařka, aneb, Oroduj za nás, domácí kuchař /
Autor: Jeřábek, Angelus
Vydáno: (2018)
AKUTNĚ.CZ pod pokličkou /
Autor: Štourač, Petr
Vydáno: (2023)
×
Načítá se...