Krajina a lidé : úvod do krajinné ekologie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hadač, Emil, 1914-2003 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 1982.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02318cam a22006377a 4500
001 MUB01000180198
003 CZ BrMU
005 20080714121459.0
008 000926s1982 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
015 |a cnb000139375 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 502  |% FSS 
080 |a 504  |% FSS 
100 1 |a Hadač, Emil,  |d 1914-2003  |7 jk01032950  |4 aut 
245 1 0 |a Krajina a lidé :  |b úvod do krajinné ekologie /  |c Emil Hadač. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 1982. 
300 |a 152 s. 
650 0 7 |a ekologie  |7 ph114418  |2 czenas 
650 0 7 |a krajina  |7 ph115006  |2 czenas 
650 0 7 |a krajinná ekologie  |7 ph115007  |2 czenas 
650 0 9 |a ecology  |2 eczenas 
650 0 9 |a landscape  |2 eczenas 
650 0 9 |a landscape ecology  |2 eczenas 
655 7 |a přehledy  |7 fd133202  |2 czenas 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1816 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2125 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2222 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2117 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0608 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080714  |l MUB01  |h 1214 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0940 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2213 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1447 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20101208  |l MUB01  |h 1301 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2307 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1743 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1610 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0528 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2148 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-15919  |9 L1-24  |5 4240713900  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170904  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-15919  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j SKFSS