Kompetence v praxi sociální práce : metodická příručka pro učitele a supervizory v sociální práci /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Havrdová, Zuzana (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Osmium, 1999
Subjects:
LEADER 03171cam a22006857a 4500
001 MUB01000180021
003 CZ BrMU
005 20140109150154.0
008 000428s1999 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
015 |a cnb000782799 
020 |a 80-902081-8-5 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 36  |% FSS 
100 1 |a Havrdová, Zuzana  |7 pag2008454825  |4 aut 
245 1 0 |a Kompetence v praxi sociální práce :  |b metodická příručka pro učitele a supervizory v sociální práci /  |c zpracovala Zuzana Havrdová 
260 |a Praha :  |b Osmium,  |c 1999 
300 |a 167 s. 
650 0 7 |a Sociální práce - teorie  |2 local 
650 0 7 |a sociální práce  |7 ph125805  |2 czenas 
650 0 9 |a social work  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1816 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2125 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2222 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2117 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0608 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 0940 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2213 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1447 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0738 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1501 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2307 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20140109  |l MUB01  |h 1501 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1609 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2009 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0527 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2148 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0819 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1812 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0943 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-10-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 I1-174  |5 4240712293  |8 20040610  |f 70  |f Prezenční  |q 20170821  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 I1-174  |5 4240712294  |8 20040610  |f 70  |f Prezenční  |q 20170821  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 I1-174  |5 4240712295  |8 20040610  |f 74  |f Měsíční  |q 20170908  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 I1-174  |5 4240712296  |8 20040610  |f 74  |f Měsíční  |q 20170821  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 I1-174  |5 4240712297  |8 20040610  |f 74  |f Měsíční  |q 20170821  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 I1-174  |5 4240718321  |8 20040610  |f 74  |f Měsíční  |q 20170821  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c volný výběr  |d I1-174  |e available  |t K dispozici  |f 6  |g 1  |h N  |i 273  |j VVFSS